UPDATE CORONA-MAATREGELEN
FR
FordStore Vanspringel Automobiles

Ontdek de FordStore

De FordStores bieden u een geheel nieuwe winkelervaring en nodigen u uit om Ford te ontdekken.

Schoon, ontspannen en uitgerust met een hele reeks interactieve technologieën, de FordStore Vanspringel Automobiles stelt u in staat om Ford-voertuigen te verkennen, een reeks nuttige diensten te ontdekken en uw voertuig te personaliseren volgens uw voorkeuren.


Welkom in onze FordStore

 • FordStore Vanspringel Automobiles Wavre
 • Nog meer keuze in de winkel

  FordStores zijn niet beperkt tot nieuwe voertuigen. Ze kunnen u ook helpen bij het vinden van een tweedehands Ford die is voorbereid volgens de veeleisende Ford-normen. Commerciële en vlootklanten zullen ook een speciale professionele ruimte vinden met gespecialiseerd personeel dat klaarstaat om hen te helpen.


 • FordStore Vanspringel Automobiles Wavre
 • Gemakkelijke navigatie

  In een FordStore is alles ontworpen om de aankoop van een nieuwe Ford en een prettige ervaring voor de klant te vergemakkelijken. De voertuigen worden geclassificeerd op "families" zodat u ze naast elkaar kunt vergelijken: de prestaties van het merk "ST", gezinsauto's, enz. In het gebied "Ford ontdekken" kunt u ook meer te weten komen over Ford-voertuigen en -diensten in het algemeen.


 • FordStore Vanspringel Automobiles Wavre
 • Vignale Fair

  Deze omgeving nodigt u uit om de uitdrukking van luxe van Ford te ontdekken: Vignale. Profiteer van de persoonlijke diensten van een toegewijde accountmanager en ontdek Vignale en zijn assortiment dankzij onze interactieve Vignale-aanraaktafel.

  Maak een afspraak in concessieNieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen