Genomen Maatregelen COVID-19
FR

VANSPRINGEL AUTOMOBILES

FordStore Vanspringel Automobiles SA is een familiebedrijf welke is opgericht in 1957 en een Ford-distributeur is sinds 1984.


Oorspronkelijk gelegen in het centrum van Brussel in de gemeente Sint-Gillis, werd in 2005 de concessie Waver gebouwd om zich uit te strekken over Waals-Brabant. Sinds januari 2020 wordt het zuiden van Brussel in Anderlecht overgenomen door de dochteronderneming en belooft het een centrum gewijd aan bedrijfswagens. Vanspringel Automobiles toont een oprecht verlangen om van jaar tot jaar te evolueren.

De ervaring die Patrick Vanspringel en zijn kinderen Geoffrey, Audrey en Loïc hebben opgedaan, wordt gedeeld door alle teams van de verschillende verdelers en heeft maar één doel: u de beste service bieden.Passie is een belangrijke factor op dit gebied. Uit een onvoorwaardelijke liefde voor het merk, maar ook Nathan Vanspringel, de jongste die sinds 2018 de prestaties van de Ford Fiesta in sprint graag demonstreert met de Fiesta Sprint Cup.

De groei van Vanspringel Automobiles is gebaseerd op een langetermijnstrategie, met een servicekwaliteit die op alle gebieden aan de hoogste normen voldoet, met gebruikmaking van de meest geschikte en geavanceerde apparatuur.

Maak een afspraak bij uw lokale Ford-verdelerContacteer ons

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen